MARSUL PENTRU VIATA 2012: BUCURESTI

„Marşul pentru Viaţă” este un eveniment care se desfăşoară anual, concomitent, în mai multe oraşe din România, în jurul datei de 25 martie, sărbătoarea „Bunei Vestiri” şi este organizat de asociaţii ale societății civile care reprezinta mişcarea pro vita. Scopul este afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susținerea familiei tradiționale și a valorilor acesteia, fundamentul unei societăți solide și sănătoase.

Anul acesta Marsul pentru Viata din Bucuresti va fi organizat pe 24 martie de la ora 12 si pana azi, 10 martie, credinciosi din 20 de orase si-au anuntat eforturile de a organiza un mars. Speram ca si participarea sa fie numeroasa in apararea celor care sunt ucisi in mod sangeros si dureros, fara voce pentru a-si face auzi implorarea la milostivire.

CARACTERUL ESTE ECUMENIC SI DESCHIS TUTUROR CELOR INTERESATI IN CULTURA VIETII!

Prietenii catolici sunt asteptati  sa inceapa ziua Marsului cu o Sfanta Liturghie la ora 9, la Catedrala Sfantul Iosif.

Pe 17 martie vom organiza un Youth Rally la Catedrala Sfantul Iosif, dupa traditia  celor organizate inaintea marsurilor cu traditie din Washington DC, Ottawa, Paris etc la care tinerii si invitatii lor sa le explice colegilor de generatie importanta culturii vietii.

Se vor adauga anul acesta Ploiesti, Constanta, Mangalia, Giurgiu, Craiova, Pitesti, Iasi, Suceava, Roman, Brasov, Blaj, Cluj, Alba Iulia, Targu Mures, Resita, Deva, Tulcea, Arad etc? Formalitatile nu sunt complicate, va putem informa si chiar in prezenta unui buget foarte redus,  initierea si prezenta conteaza.

Domnul Vietii ne cheama la rugaciune si actiune unita.

Va rog sa raspanditi aceasta invitatie prietenilor, rudelor, colegilor, vecinilor dumneavoastra.

Manifestul definitiv al Marsului va fi prezentat in urmatoarele zile.

Toate cultele religioase și organizațiile creștine sunt invitate să se înscrie pe lista organizatorilor, pe blog-ul Marsului pentru Viata!!!!!!

MULTUMIR! SIGUR DOMNUL VA VA BINECUVANTA EFORTURILE!

UP DATE 7 Martie: aproximativ 15 localitati si-au anuntat participare, deci evenimentul va avea anul acesta un adevarat caracter national.

UP DATE 17 Aprilie: Marsul s-a desfasurat in 19 orase si 2 sate si puteti citi mai multe informatii pe blogul Marsului pentru Viata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: