MARSUL PENTRU VIATA IN MADRID: 24 Martie 2012

English: Anti-abortion demonstration "Eac...

Ultimul sfarsit de saptamana din martie va fi unul dedicat vietii in Belgia, Spania, Slovacia si Romania. Posibil si in Cehia, dar trebuie sa ma mai informez. Federatia spaniola a asociatiilor pro-life colaboreaza cu aproape 400 de grupuri civice pentru a organiza la Madrid o mare demonstratie in apararea vietii.  Aditional, pe 25 martie, Ziua Internationala a Copilului Nenascut si Sarbatoarea Bunei Vestiri, vor avea loc manifestatii in apararea vietii  pe intregul teritoriu al Spaniei. Alicia Lattore, purtatoarea de cuvant  a Federatiei Spaniole pro-life spera ca” fiecare va avea un loc in apropiere unde va putea participa.”

Organizatiile pro-life spaniole vor continua batalia pentru a determina ca “dreptul la viata si demnitatea a omului  in fiecare etapa a vietii, sa fie recunoscut si asigurat nu numai de lege ci si de societate. Legile noastre trebuie sa garanteze total dreptul la viata”, dar acest deziderat inca nu a fost atins si de aceea cetatenii spanioli trebuie sa ceara legi care sa apere viata umana din momentul conceptiei pana la sfarsitul natural, indiferent de circumstante.

Manifestatiile pentru apararea vietii nu vor avea un caracter confesional sau politic.Numeroase personalitati si celebritati vor participa la Marsul pentru viata de la Madrid.(informatie adaptata dupa Catholic News Agency-USA)

Leave a comment