IRLANDA: 100 000 DE VIETI SALVATE IN 20 ANI

Acesta este frumosul bilant pentru cei aproape 20 de ani de existenta a organizatiei tinerilor irlandezi YOUTH DEFENCE. Unul dintre principiile afirmate de ei este: “VIATA E UN DREPT, NU UN PRIVILEGIU”. In continuare iata cum se prezinta pe web site-ul lor:

“Suntem in slujba celor care sunt victime ale avortului, un copil mort si o mama in doliu. Anual 50 de milioane de copii din intreaga lume, 50 de milioane de copuri mici sunt torsionate si zdrobite si apoi aruncate ca un rest uman. 50 de milioane de fiinte umane carora nu li se arata milostivire sau dreptate. Avortul nu este numai o statistica coplesitoare care are loc de 50 de milioane de ori in acest an, ci inseamna moartea unei persoane, a unui individ. Fiecare avort reprezinta executia sangeroasa si dureroasa a unui copil, Trist, in zilele noastre a devenit acceptabila sacrificarea copiilor pe altarul alegerilor noastre.

Stiti ca femeile sunt adesea cea de-a doua victima a industriei avortului. Multe mame sunt deliberat exploatate si sunt informate gresit pentru a creea confuzie in timpul cand percep sarcina ca pe o criza.”

Printre actiunile Youth Defence se numara:

– informarea a mii de femei despre dezvoltarea copilasilor in pantece si oroarea avortului;

– salveaza multe femei de la distrugerea fizica si psihologica prin avort;

– ofera consolare si indruma spre consiliere pe acele femei care sufera ca urmare a unui avort;

– produce materiale scrise despre necesitatea de a proteja mamele impotriva avortului.

Leave a comment